Resultaat

Wat gebeurt er met jouw steun?

Steun Likoni direct!

 

Bijna 100% van jouw gift komt rechtstreeks terecht bij het Destiny Children's Center en zal direct ten goede komen van de kinderen, hun ouders, de medewerkers en de wijk Likoni. In de afgelopen jaren hebben we niet alleen meer terrein aangeschaft waar de leerlingen op kunnen spelen, maar ook alle schoolgebouwen, het toiletgebouw en de bibliotheek gerealiseerd. Verder zijn we van een leerlingenaantal onder de 10 naar meer dan 300 leerlingen gegroeid en heeft de -ondertussen officieel erkende- school een steeds centralere rol in de gemeenschap gekregen. Als dat geen resultaat is!

 

Wil je weten wat er precies gebeurt met jouw bijdragen? Dan heb je twee opties:

Binnen tien uur kun jij je donatie achterna reizen...

Koop een vliegticket van Amsterdam naar Mombasa en neem vanaf het vliegveld in Mombasa een taxi naar de ferry. Daar steek je met de beroemde Likoni-ferry de rivier over naar Likoni. Dan neem je een nieuwe taxi (of tuktuk) richting Mtwonge. Ga op de Diani Road bij de eerste grote geasfalteerde weg naar rechts. Op de Mtwonge Road ga je bij de tweede grote boom naar rechts. Volg dit zandpad tot de kruising. Steek deze over en houdt links aan. Na driehonderd meter ben je aangekomen bij Destiny Children's Center en de Destiny Visionary School. Je zal ongetwijfeld met open armen ontvangen worden door de medewerkers en de kinderen. Zo zie je maar: binnen tien uur kun jij dus je donatie achterna reizen en zien waar jouw geld terecht komt! 

Sneller? Lees het jaarverslag!

Elk jaar valt in ons jaarverslag te lezen hoeveel donaties wij hebben ontvangen en wat daarmee gebeurd is. Ongeveer 98% van alle donaties is ten goede gekomen aan het Destiny Children's Center. Dit betekent dat wij de kosten voor bijvoorbeeld bankzaken, promotiematerialen en advies zoveel mogelijk met behulp van sponsoring (in natura) voor elkaar proberen te krijgen. Ook voor werkbezoeken bekostigt het bestuur de eigen reis en accomodatie, zodat jouw geld enkel en alleen op de plek komt waar jij het wil: bij de kinderen in het Destiny Children's Center. 

In het jaarverslag wordt in hoofdlijnen weergegeven waaraan jouw donatie is besteed. Meer informatie kan je krijgen dankzij de korte nieuwsberichten op onze website of in onze nieuwsbrief. Meld je dus aan voor onze nieuwsbrief of houdt onze website goed in de gaten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!