Mooie diensten voor Likoni

Veel van de aangeboden diensten van de veiling van De Goede Reede zijn ondertussen afgenomen.

05/25/2016

Op 6 maart vond in De Goede Reede te Veenendaal de dienstenveiling plaats ten behoeve van stichting Likoni Onderneemt. Al weken vóór deze datum konden gemeenteleden aan de organisatie doorgeven welke dienst(en) zij aanboden. De indrukwekkend lange lijst aangeboden diensten werd uitgereikt zodat eenieder alvast kon bekijken waarop hij of zij zou willen bieden. Na de kerkdienst was het dan zover en kwamen de gemeenteleden bijeen om fanatiek te bieden op aangeboden diensten en producten.

Het grote aanbod was heel divers: van appeltaart en oliebollen, naar een workshop handwerken, koken of paasversiering maken, maar ook boottochten, sportieve activiteiten en overige lessen in hobby’s kwamen onder de hamer. Bovendien werden dit jaar partijen succesvol aan elkaar gekoppeld. Zo kon iemand met een specifieke vraag, zoals het graag krijgen van les in het werken met Windows-Excel of het laten uitvoeren van een klus in of om het huis, een oproep doen die beantwoord werd door een gemeentelid.

De veilingmeesters waren zeer bedreven in het vinden van de juiste 'match' en in het presenteren van de aangeboden diensten. Bijna alle diensten vonden dan ook gretig aftrek en onder het genot van een kopje koffie, een plak cake en een kom soep werd er veel gelachen.

Het resultaat was bovendien prachtig en ver boven verwachting: de voorlopige teller kwam maar liefst boven de €4.000,-! Dat is geweldig en dit geld wordt ingezet voor de bouw van het toiletgebouw.

Alle aanbieders en bieders: hartelijk bedankt! Een impressie van de aangeboden diensten zie je hier.