Give a soul to the universe

Nieuwe website voor Destiny Visionary School

Website
07/30/2017

Het was een lang gekoesterde wens. Een website voor Destiny Visionary School. In 2009 was er een website, maar het onderhoud en beheer kon niet worden gedaan. Nu is er sinds enkele weken een nieuwe eigen Engelstalige website voor de school in de lucht.

Waarom een eigen website? Destiny Visionary School heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een school waar kinderen zonder kansen gratis onderwijs kunnen krijgen. Door Stichting Likoni Onderneemt  worden zij ondersteunt maar zij maken ook steeds vaker gebruiken van de diensten van lokale partners en sponsoren. Het is dan ook van belang dat zij ook een eigen communicatiekanaal hebben.

Een eigen website in 2009 was geen succes. Het onderhoud en beheer van de website kon niet worden gedaan waardoor de website als snel weer uit de lucht moest. Deze keer zijn er goede afspraken gemaakt en is er een lokale vrijwilliger gevonden die het onderhoud en het beheer van de website zal doen.

De website biedt een schat aan informatie. Achtergronden over de wijk en de kinderen, informatie voor sponsoren en de mogelijkheid om geld te doneren. Mede dankzij de inzet van de bestuursleden van St. Likoni Onderneemt is er nu een website waarop de school kan communiceren met lokale partners en sponsors. Wil je ook een kijkje nemen op de website. Kijk op: http://dvskenya.org/